Prestaties

Met de HTC 10 starten apps sneller op en lopen soepeler, het scherm reageert direct op elke aanraking en alles werkt gewoon uitstekend. Dit is wat je verwacht van de beste hardware en software die tot op bijna volledige perfectie is afgestemd.Het ultieme gevoel

Op het moment dat jij de HTC 10 aanraakt, komt alles samen. Het scherm is 50% meer responsief, zelfs de kleinste en snelste beweging van jouw vingers wordt soepel gevolgd, en apps starten twee keer zo snel op dankzij ons auto-optimalisatie algoritme.

Volledige controle

HTC 10´s vingerafdrukbeveiliging houdt jouw gegevens veilig en kan met slechts één aanraking door jouw vinger worden ontgrendeld - in een bliksemsnelle 0,2 seconden. Onze sensor herkent jouw vingerafdruk vanuit bijna elke hoek en positie en het slimme algoritme leert jou in de loop van de tijd nog sneller en nauwkeuriger herkennen.

Nog betere prestaties

De HTC 10 brengt jou de laatste Qualcomm Snapdragon processor voor de beste prestaties. Een verbeterde 4G LTE-ondersteuning zorgt voor snelle netwerksnelheden en probleemloos roamen in meer landen en een nieuwe generatie 2K lcd-beeldscherm dat 30% meer kleuren heeft en speciaal afgestemd is op bioscoopkleurenstandaarden zodat jouw films eruit zien zoals de regisseur heeft bedoeld.

Prestatieversterker

Jouw telefoon blijft snel met Boost+. Door de dynamische toewijzing van vereiste middelen gaat het schakelen tussen apps soepeler en wordt de levensduur van de batterij gemaximaliseerd door het verminderde stroomverbruik van apps op de achtergrond. Zelfs spelletjes kunnen een prestatieboost krijgen, zodat ze minder stroom verbruiken.