Hi-Res audio & Boomsound

De HTC 10 zet een nieuwe standaard in geluidskwaliteit met zijn gloednieuwe BoomSound hifi-editie luidsprekers, Personal Audio Profile-systeem en Hi-Res earphones. Elk element werkt soepel samen met HTC 10's gecertificeerde 24-bits Hi-Res audio. Muziek klonk nog nooit zo goed op een smartphone.Aandacht voor geluid

Subliem geluid vormt het hart van HTC 10. Het is in feite een van de weinige telefoons die met Hi-Res audio gecertificeerd is. Druk op afspelen en jij hoort hoe de verwerking van Hi-Res audio, de 24-bits DAC en onze hoogwaardige koptelefoonversterker op elkaar zijn afgestemd om samen een ware symfonie van geluid te creëren.

Opnieuw gedefinieerde smartphone luidsprekers

De nieuwe HTC BoomSound hifi-editie luidsprekers hebben hetzelfde gescheiden tweeter- en wooferdesign die toonaangevende geluidssystemen hebben, met een speciale versterker voor elke luidspreker voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit uit een smartphone.

Geluidskwaliteit die jou raakt

Geweldige audio verdient geweldige koptelefoons. Het is de laatste stap tussen jouw smartphone en jouw oren. Daarom introduceren wij onze beste bijgevoegde koptelefoons tot nu toe. Deze Hi-Res audio gecertificeerde koptelefoons hebben een 8µm dunne polymeren membraan van ruimtevaartkwaliteit en 70% extra grote drivers om een rijker geluid te produceren over twee keer de frequentie.

Afgestemd op jouw oren

Iedereen hoort anders en daarom introduceert de HTC 10 het Personal Audio Profile-systeem dat jouw individuele gehoor kan meten en dynamisch de specifieke geluidsfrequenties voor elk van jouw oren kan aanpassen, zodat jij ongedwongen van de muziek kunt genieten zoals muzikanten dit bedoeld hebben.