Design & Vormgeving

Geïnspireerd door het licht en met oog voor detail vormgegeven waarbij zijn robuuste contouren gesneden zijn uit massief metaal. De afgeronde hoeken benadrukken de slanke look en de volledig glazen voorkant loopt naadloos over in de metalen behuizing. Het toestel heeft een nieuwe aan/uit-knop die volledig in stijl is vormgegeven.Gevormd door het licht

Stel je een zonsopgang voor die de contouren van een modern beeldhouwwerk verlicht. Het sterker wordende licht speelt met het metaal en glas en schept een voortdurend veranderende reflectie van kleur en contrast. Dit is de inspiratie achter HTC 10. De telefoon die de schoonheid van het licht viert met nieuwe schuine contouren en een geraffineerde afwerking met dubbele textuur.

Geperfectioneerd

Onze passie voor detail maakt de HTC 10 perfect voor jou. Je kunt zien hoe het volledig glazen scherm naadloos overgaat in de metalen behuizing, hoe de luidsprekers opnieuw zijn ontworpen voor een slanker uiterlijk en een betere geluidskwaliteit én zelfs hoe de aan/uit knop ontworpen is voor de juiste klik.

Stevig gebouwd, omdat het leven niet altijd even makkelijk is

De HTC 10 is gebouwd om de dagelijkse klappen, stoten en krassen te kunnen weerstaan. Wij hebben de telefoon aan meer dan 168 uur extreme temperatuurtesten onderworpen, variërend van een ijskoude-20°C tot een gloeiend hete 60°C en meer dan 10.000 meedogenloze val-, kras- en corrosietesten en zijn pas gestopt op het moment dat de bouwkwaliteit aan onze hoge eisen voldeed.