Camera

HTC 10 levert een camera van wereldklasse met innovaties, zoals ´s werelds eerste OIS in de voor- en hoofdcamera, 12 miljoen UltraPixels, snellere laserautofocus en meer. Een DxOMark-score van 88, een van de hoogste scores voor de camerakwaliteit van een telefoon tot nu toe, toont aan dat we zeker op de juiste weg zitten.'s Werelds eerste dubbele OIS

Als eerste in de wereld introduceert HTC 10 OIS in zowel de voor- als in de hoofdcamera. Het resultaat is een heldere, scherpe en stabiele foto waar je dol op zult zijn, ongeacht welke camera jij gebruikt. Het was een ongelooflijke uitdaging om OIS in beide camera´s te krijgen, maar het resultaat is het waard.

Kampioen bij weinig licht

Geweldige foto´s wachten niet op de perfecte belichting. HTC 10´s hoofdcamera geeft jou maximaal 136% meer licht bij iedere foto, dankzij onze nieuwe generatie UltraPixel-sensor met OIS en een heldere ƒ/1,8 lens. De sensor komt met 12 miljoen UltraPixels (1,55um per UltraPixel) om jou prachtige high res foto's te geven, zelfs bij weinig licht.

De beste selfies

HTC 10´s camera aan de voorkant is even indrukwekkend als de hoofdcamera. Deze heeft een sensor met grote pixels, een ƒ/1,8 lens en screenflash zodat foto’s helder en gedetailleerd worden. Door zijn groothoeklens passen meer vrienden op elke foto. En, als eerste in de wereld, heeft de HTC 10 als enige OIS in de camera aan de voorkant voor keer op keer de beste selfies.

Gecertificeerd als een van de beste

De HTC 10 heeft een DxOMark-score van 88 voor camerakwaliteit gekregen. Een van de hoogste scores vandaag de dag. Het is het resultaat van de tienduizenden uren die wij gestoken hebben in het finetunen van onze camera's om eersteklas foto's en video's te maken. De juiste hardware is slechts de eerste stap. Vervolgens moet een enorme hoeveelheid intelligentie toegevoegd worden.

Herbeleef je mooie momenten

De HTC 10 combineert levendige 4K-video met, als eerste in de wereld, 24-bits Hi-Res stereo audio opname in een smartphone om 256 keer meer detail te vangen over twee keer de frequentie. Geweldig om rockconcerten opnieuw te beleven met levensecht geluid en beeld, net alsof je daar weer bent.

Scherpe foto´s in een seconde

Mis het moment niet. HTC 10's camera is ontworpen om bijna direct te starten, in slechts 0,6 seconden. Daarnaast brengt onze 2e generatie laserautofocus sneller een foto in focus. Snel genoeg zelfs om in continue modus te werken, perfect voor adembenemende actiefoto´s op het strand.

Adembenemende foto's eenvoudig gemaakt

HTC 10´s camera is van begin tot eind herontworpen om intuïtiever te zijn. Het nemen van geweldige foto's is net zo makkelijk als het indrukken van een knop. Alle instellingen zijn binnen handbereik, zodat jij de camera eenvoudig kunt instellen. Pro modus biedt geavanceerde opties voor professionele gebruikers, inclusief RAW-bestandsindeling.