Bediening & Personalisatie

Een van de grote pluspunten van Android is dat jij de indeling zelf bepaalt. De HTC 10 geeft totale vrijheid en laat jou eenvoudig je telefoon personaliseren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je krijgt de vrijheid om apps in te delen zoals nooit tevoren.Meer ruimte voor jou

De nieuwe HTC Freestyle-opmaak bevrijdt jou van een raster op het scherm en geeft jouw creativiteit de ruimte. Sleep icoontjes, stickers en widgets overal heen. Stapel ze, leg ze over elkaar, groepeer ze en meer. Jij kunt zelf stickers aan apps koppelen en je zelfs helemaal ontdoen van de icoontjes op het scherm. De ruimte is van jou, gebruik deze zoals jij wilt.

Jij bent het thema

De HTC 10 komt met de meest recente versie van HTC-thema's en geeft toegang tot duizenden professioneel uitziende thema's, elk met zijn eigen icoontjes, achtergronden, geluiden en meer. Je kunt eenvoudig een kant-en-klaar thema creëren op basis van een foto en zelfs elementen mengen en combineren voor een op maat gemaakte stijl.

Draait soepeler

Krijg controle over jouw telefoon. De HTC 10 is van begin tot eind ontworpen om sneller en soepeler te draaien en minder geheugen te verbruiken. Wij hebben ook dubbele apps en bloatware verminderd zodat de HTC 10 met minder voor geïnstalleerde applicaties komt. Wij kozen slechts het beste van Google en HTC zodat jij meer geheugen en ruimte hebt.

Neem de controle terug

Boost+ geeft jou meer controle over je telefoon. De functie App Lock zorgt ervoor dat je eenvoudig elke app naar wens kunt vergrendelen. Daarnaast laat App Manager zien wat voor extra middelen gebruikt worden en biedt jou controle over jouw apps. Het geeft zelfs een directe oplossing als een app zich niet goed gedraagt.